fbpx

Fuld Service Webbureau

Med en hjemmeside fra NordDank får du konverteret dine besøgende til kunder. 

Hjemmeside design, der konverterer besøgende til kunder

Hos NordDank har vi fokus på hjemmesiden som en salgskanal, der kan skabe større tal på din bundlinje. Vi er detaljeorienteret men negligerer ikke de store linjer og helikopterperspektivet. Vi sørger for en rød trød i designet

Mobilvenlighed er en af vores fokusområder

I dag tilgår langt de fleste brugere hjemmesider igennem telefonen, derfor er mobilvenlighed et must når man skal have en ny hjemmeside. Hos os er du garanteret en mobilvenlig og responsiv hjemmeside, der rummer et lækkert design og er let at navigere i.

Hjemmeside tilgåes ikke kun fra mobilen.

Det er rigtigt, at de fleste tilgår hjemmesider fra deres mobiler, men faktum er at tablets ligeledes udgør en stor del af brugeraktiviteten. Af den årsag justerer vi ikke blot hjemmesiden til telefon og computer, men også tablets og mindre computer skærme. Så er du sikker på at din hjemmeside fremstår flot, uanset hvilken enhed den tilgåes fra.

Således foregår processen

Overvejer du at få udviklet en hjemmeside hos NordDank. Så indleder vi samarbejde med den samtale om forventninger, visioner og mål med hjemmesiden. Derefter starter vi med at researche lignende hjemmesider i din virksomheds pgl. branche, hvorefter vi udvikler wireframes.

Efter wireframes og funktionkortælgningen, så starter vi på designet og slutteligt udvikler vi din hjemmeside. Herefter udfører vi løbende A/B testing og konverteringsoptimering, så du kan få det meste ud af din hjemmesude.

Research

Her ser vi på dine konkurrenters hjemmesider

Wireframes

Vi udvikler wireframes for at få overblik over omfanget

Design

Vi går i gang med et design, der er er sammenhængende og fængende

Udvikling

Vi udvikler hjemmesiden i overenstemmelse med dine mål og det aftalte design

Lad os arbejde sammen

Hvis du vil vækste din virksomhed, så brug kontaktformularen til højre. Så hører du fra os snarest muligt

Kontakt

NordDank ApS

CVR: 40534539

MAIL: kontakt@norddank.dk

Følg os